TOGZ je javna sluzba, osnovana kao nosilac razvoja, promocije i unapredjenja turizma grada Zajecara na domacem i inostranom trzistu.Nalazi se u ulici Svetozara Markovica br.2,u samom centru grada

TOGZ ima status pravnog lica, posluje kao ustanova u skladu sa propisima kojima se uredjuju javne sluzbe i upisana je u Registar kod Privrednog suda.

TOGZ je oformljena sa ciljem : unapredjenja  propagandno – informativne delatnosti  kojom se promovisu turisticke vrednosti grada: prikupljanja i objavljivanja informacija o celokupnoj turistickoj ponudi grada: unapredjenja i organizacije rada turisticko – informativnog centra za pihvat turista: odrzavanje dobrih odnosa sa TOS – om , resornim ministarstvom i drugim turistickim organizacijama u zemlji i inostranstvu.

Ciljevi kojima tezi su povecanje turistickog prometa kao i unapredjenje uslova za dalji razvoj domaceg turizma.

Turistički info centar

Turističko informativni centar smešten je u sklopu Turisticke organizacije grada Zaječara u ulici Svetozara Markovića br.2.

Radno vreme info-centra :

  • Ponedeljak – petak 8.00 – 16.00
  • Subota                    9.00 – 14.00

U prostorijama info centra posetioci mogu dobiti informacije o smeštajnim kapacitetima, manifestacijama u našem gradu, aktuelnim dešavanjima i ugostiteljskim objektima za smeštaj i ishranu.

Takodje posetioci mogu dobiti informacije vezane za turističku ponudu grada Zaječara.

  • Turistička organizacija Zaječar
    Svetozara Markovića 2
    19000 Zaječar

  • +381 (0)19 421-521