Turistička organizacija grada Zaječara je u trci za najprestižniju nagradu u oblasti turizma – “Turistički cvet” za 2023. godinu. Ova nagrada predstavlja najvrednije priznanje, a vaša podrška je ključna! Molimo vas da odvojite samo nekoliko trenutaka svog vremena i glasate za nas putem linka: https://turistickicvet.rs/glasanje.html…
Takmičimo se u čak 3 različite kategorije: za najbolju turističku organizaciju (TO Zaječar), za izuzetnu turističku manifestaciju (Gitarijada) i ugostiteljski objekt za smeštaj (Kućica na brdu).
Pobednike određuje petočlani žiri, a konačna ocena se formira dodavanjem ocene internet publike kao šeste ocene članovima žirija. Rezultati ukupnog glasanja internet publike imaju istu težinu kao i glas jednog člana žirija. Pobednici će biti proglašeni na svečanoj ceremoniji koja će se održati sredinom decembra, a tom prilikom će im biti uručene zaslužene nagrade.
” Vaš glas može da donese veliku promenu. Nadam se da ćemo zajedno osvojiti ovo prestižno priznanje. Hvala vam što ste deo naše priče i što podržavate naše napore”, istakla je direktorka TO Zaječar Dragana Gogić Rajković.
Glasanje traje do 7. novembra. Delite ovu poruku sa svojim prijateljima i porodicom kako bismo što više ljudi uključili u ovu važnu inicijativu. Hvala vam na podršci i pomoći u osvajanju ovog najvrednijeg priznanja u turizmu!