Hotel “Srbija TIS” lociran je u samom centru Zaječara i jedini je hotel u gradu koji može da primi veći broj putnika. Hotel u ponudi ima 70 smeštajnih jedinica (soba i apartmana) opremljenih svim sadržajima neophodnim za poslovne aktivnosti, potpuni odmor i rekreaciju, uključujući lcd-tv, kablovsku televiziju, besplatnu internet konekciju, sef, mini bar… Sve smeštajne jedinice u hotelu su klimatizovane.

U sklopu hotela, kao samostalna celina posluje etno-kafana “Srpska kuća”. Jedinstveni etno-ambijent u gradu pružiće Vama I Vašim klijentima nezaboravan doživljaj konzumiranja tradicionalnih jela uz pucketanje vatre u zimskom periodu u otvorenom ognjištu lociranom u centralnom delu kafane. Na mestu nekadašnje terase hotela „Srbija“, nastao je moderan, reprezentativan i za grad Zaječar jedinstven i unikatan lounge bar TerazZa.

Hotel ima sopstveni parking sa video nadzorom, teretanu, saunu I salu za stoni tenis a na recepciji su menjačnica, mini prodavnica I možete obaviti transfer novca putem Western Uniona I izvršiti plaćanje računa putem platnog prometa.

Hotel se veoma uspešno bavi I organizacijom zabava, proslava, muzičkih večeri, svadbenih veselja, seminara, pojedinih sportskih takmičenja…

Foto:

Kontakt:

  • Hotela „Srbija – Tis“ a.d.
    Nikole Pašića br. 2
    19000 Zaječar, Srbija
    http://srbijatis.co.rs
    T: +381 (0)19 422540