Ekipa emisije „Prelo u našem sokaku“ sa TV Hepi boravila je u Zaječaru, snimajući emisiju koja otkriva sve čari i lepote ovog grada istočne Srbije. Snimalo se na nekim od najlepših lokacija grada. Pored prelepe Popove plaže, snimanje je obuhvatilo i spektakularno mesto Felix Romuliana, pružajući gledaocima uvid u raznolikost i bogatstvo koje Zaječar ima da ponudi.
Emisiju možete pogledati u subotu i nedelju, 2. i 3. septembra u 13 sati.
Zaječar je grad sa bogatom istorijom, nasleđem i kulturom, što ga čini jedinstvenim mestom. Poseban naglasak stavljen je i na prirodne lepote Zaječara, kao i na gastronomsku ponudu Zaječara, koja je odraz autentičnog ukusa ovog regiona.
„Imali smo izuzetno zadovoljstvo da ugostimovu sjajnu televizijsku ekipu u našem prelepom gradu Zaječaru. Ova prilika nam je omogućila da predstavimo bogatstvo i raznolikost koje Zaječar nudi, kao i da podelimo njegove neodoljive lepote sa gledaocima ove televizije sa nacionalnom pokrivenošću.Cilj je da približimo gledaocima lepote i atrakcije grada Zaječara, istražujući njegove znamenitosti, prirodne lepote i kulturnu baštinu. Predstavili smo i naše manifestacije i šta mi kao grad nudimo posetiocima i turistima. Naša iskrena želja je da inspirišemo ljude da posete Zaječar, upoznaju njegovu jedinstvenu ponudu i dublje se povežu sa našim gradom. Da upoznaju kulturu, tradiciju i lepote Zaječara,“ istakla je Dragana Gogić Rajković direktorka TO Zaječar.
Ova emisija nam daje mogućnost da pokažemo televizijskim gledaocima šta Zaječar ima da ponudi. Nadamo se da će ova emisija podstaći ljude da posete naš grad, upoznaju njegovu istoriju, uživaju u prirodnim lepotama i isprobaju ukusnu hranu. Zaječar je istinski biser istočne Srbije, koji se mora doživeti.