MEĐUNARODNI TURISTIČKI OLD TAJMER RELI PRIJATELJSTVA

Loading Events
This event has passed.
Prvi put u Istočnoj Srbiji Međunarodni turistički oldtajmer reli prijateljstva! U naš grad stiže 1.maja organizovan od strane Turističke organizacije grada Zaječara.
Reli prijateljstva u Timočkoj Krajini kreće iz centralnog dela našeg regiona – Zaječara. Od 1. do 3. maja, naš grad je domaćin ovom fantastičnom karavanu, a automobili će biti stacionirani na zaječarskom skveru. Nakon toga, učesnici kreću prema Negotinu 3. maja, pa putuju dalje za Knjaževac, Sokobanju, Rtanj, Boljevac i završna destinacija je Krivi Vir.
Učesnici ovog nezaboravnog događaja pored Srbije dolaze i iz Rumunije, Mađarske, Slovenije, Bugarske i Makedonije, spremni da otkriju sve čari našeg grada i regiona.
Direktorka TO Zaječar, Dragana Gogić Rajković, s ponosom ističe: „Ovo je prvi put da se ovakav događaj organizuje u Istočnoj Srbiji, ali nadamo se ne i poslednji. Želimo da našim gostima pokažemo sve lepote našeg grada, počevši od simbola – Feliks Romuliane.
Cilj ovog međunarodnog turističkog oldtajmer relija je da učesnici upoznaju prirodne lepote Timočke Krajine i sigurni smo da će uživati vozeći kroz naše predele. Pobrinućeno se da naši gosti ponesu sa sobom samo najlepše uspomene i želju da se ponovo vrate. Ovo je nov turistički proizvod koji ima za cilj slanje afirmativne slike o Srbiji zemljama u našem okruženju i širom sveta. Mi iz Turističke organizacije grada Zaječara kao i moje kolege iz drugih gradova i opština sa nestrpljenjem očekujemo dolazak naših gostiju i radujemo se što ćemo im pružiti nezaboravno iskustvo.
Ne propustite priliku da doživite čaroliju starinskih automobila i istražite lepote našeg regiona! Vidimo se od 1. do 3. maja u Zaječaru!
Go to Top