OSMOMARTOVSKI BAZAR

Loading Events
This event has passed.
Povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena, Trg oslobođenja u Zaječaru postaće epicentar radosti, ljubavi i podrške prema ženama. U organizaciji Turističke organizacije i uz podršku grada, održaće se trodnevni Osmomartovski bazar, događaj koji spaja tradiciju i zajedništvo. Ovaj bazar nije samo prilika za kupovinu, već je prava oda ženama i njihovoj važnosti u društvu.
Akcenat će biti na posebnim poklonima za dame, od čarobnih cvetnih aranžmana do ukrasnih i upotrebnih predmeta koji će uneti dodir elegancije u svakodnevicu. Izlagači iz svih krajeva Srbije donose sa sobom bogatstvo raznovrsnih proizvoda i rukotvorina, šireći šarm i inspiraciju na svakom koraku. Osmomartovski bazar nije samo mesto kupovine, već i prostor gde se slave dostignuća žena, gde se neguje kreativnost i gde se podržava lokalna zajednica.
“U periodu od 6. do 8. marta, gradski trg će biti oaza boja, mirisa i kreativnosti. Očekujemo veliki broj izlagača iz cele zemlje koji će doneti širok spektar proizvoda i rukotvorina, pružajući vam priliku da pronađete savršen poklon za vaše drage dame – od predivnih cvetnih aranžmana do unikatnih ukrasnih i upotrebnih predmeta. Ovaj bazar je više od događaja – to je prilika da se zajedno radujemo, da proslavimo život i ljubav prema svakoj ženi. Pozivam vas da nam se pridružite, da zajedno stvaramo lepe uspomene i da uživamo u svakom trenutku. Neka ovaj Osmomartovski bazar u Zaječaru bude prilika da zajedno proslavimo snagu, hrabrost i lepotu žena, “ istakla je direktorka Turističke organizacije grada Zaječara Dragana Gogić Rajković.
Go to Top