NOVOGODIŠNJI BAZAR

Loading Events
This event has passed.
Uoči najčarobnijeg dela godine, Zaječar se priprema da postane epicentar praznične magije između blistavih svetiljki i radosti proslave Nove godine. Turistička organizacija grada Zaječara najavljuje niz nezaboravnih događanja na trgu od 25. do 30. decembra.
Novogodiški bazar, koji traje od 25. do 30. decembra, predstavlja pravo malo carstvo ukusa sa više od 130 izlagača iz cele zemlje koji će predstaviti svoje autentične proizvode. Od sočnih suhomesnatih do izvanrednih mlečnih delikatesa, posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnoj paleti ukusa. Direktorka Dragana Gogić Rajković najavljuje dolazak deset novih izlagača s posebnim ponudama, obećavajući nezaboravno iskustvo. U sklopu bazara, 28. decembra, Turistička organizacija priprema Novogodišnju dečiju manifestaciju ZajeČarolija, koja će kroz kreativne radionice i interaktivno učenje o čarima praznika obradovati najmlađe. Maskote iz omiljenih crtanih filmova, Deda Mraz i Bubble House, dodatno će upotpuniti atmosferu, pružajući deci nezaboravno iskustvo. Tu je i novogodišnji maskenbal s vrednim nagradama za najkreativnije maske, kao i posebna nagrada za najlepše maskiranu mamu.
Trg će biti preplavljen ukrasima, novogodišnjim figurama, lampionima i svetiljkama, stvarajući bajkovitu atmosferu koja će oduševiti sve posetioce. Deda Mraz će posebno obradovati mališane dolaskom u svoju novogodišnju kućicu na trgu od 25. do 30. decembra, družeći se s njima i fotografišući se od 17 do 19 sati.
Direktorka Turističke organizacije Zaječar, Dragana Gogić Rajković, poziva sugrađane i ljubitelje praznične atmosfere da se pridruže Novogodišnjem bazaru, obećavajući autentične proizvode, brojne novitete, sjajne nagrade i nezaboravnu zabavu. Ova magična manifestacija obećava da će Zaječar biti ne samo destinacija, već i domaćin nezaboravnog doživljaja tokom predstojećih praznika. Svi posetioci su pozvani da budu deo ove bajke, stvarajući uspomene koje će trajati dugo, dugo vremena.
Go to Top